Brak produktu
Opis produktu Celiko
Najważniejsze atrybuty akcentujące budyń jagodowy na tle innych marek
Budyń o smaku jagodowym producenta Celiko powstał na bazie skrobi kukurydzianej i ziemniaczanej. Budyń nie mieści w składzie żadnych nienaturalnych zapachów, konserwantów, a także barwników. Pozostał tworzony z naturalnych elementów, co oznacza iż możemy jeść go z korzyścią dla naszego zdrowia. Zapewnia brak glutenu (symbol przekreślonego kłosa) - bezpieczny dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu. Jednostkowe atrybuty jak naturalny skład, wyjątkowy smak, nad wyraz prawidłowe wartości odżywcze, a także nad wyraz dobra cena stawiają budyń marki Celiko daleko przed konkurencją
Jak przygotować budyń jagodowy:
Deser ten jest łatwy w przygotowaniu. Z pół litra mleka odlewamy 1 szklanki, w której należy rozmieszać zawartość opakowania. Do reszty mleka dodajemy dwie łyżki cukru i zagotowujemy. Do gotującego się mleka dodajemy nasz rozpuszczony proszek, gotujemy jeszcze przez chwilę aż do zgęstnienia cały czas mieszając. Następnie przelewamy deser do miseczek (wcześniej przelanych zimną wodą). Taka porcja starczy na 4 porcje po ok. 150g.
Wartości odżywcze budyniu jagodowego:
Skład: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, jagoda liofilizowana w proszku 0,5%, zapach. - towar może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.
Waga netto: 46 g
Sposób przechowywania: Zgodnie z zaleceniami producenta. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data przydatności do spożycia: Jeżeli chcesz uzyskać informację napisz do nas biuro@atlas-zdrowia.pl lub skorzystaj z opcji "zapytaj o artykuł"
Dane podstawowe oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje