Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. X
 

Koszyk

Suma: 0,00 zł
Zamów >

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o promocjach, wpisz swój e-mail.

Przepisy

Dip koperkowy

Dip koperkowy

30 I 2014, 13:02:00

Składniki:
  • ½ szklanki majonezu
  • ½ szklanki kwaśnej śmietany 12%
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 2 łyżeczki posiekanych świeżych liści koperku
  • 2 łyżeczki bardzo drobno posiekanej cebulki
  • pieprz i sól

Sposób przygotowania:
  1. Wymieszaj majonez i śmietanę.
  2. Dodaj pozostałe składniki, doprawiając solą i pieprzem.
  3. Schłodź przez kilka godzin przed podaniem.


Wspieramy wyroby lokalnych producentów