Bio cukier waniliowy 20g amylon (Agnex krzysztof wierzbicki)
Cukier i słodziki Agnex krzysztof wierzbicki 20 gBrak produktu
Opis produktu Agnex krzysztof wierzbicki
Cukier waniliowy BIO, który w swoim składzie gromadzi cukier trzcinowy i naturalną mieloną wanilię, jest wytwarzany ze części organicznych. W głównej mierze stosuje się go do wypieków, w celu dodania wyjątkowego waniliowego aromatu i posmaku do ciast, deserów, a także napojów. Głównie jest stosowany jako główny składnik do ucierania mas i produkcji domowych lodów waniliowych.
elementy:Cukier trzcinowy*, mielona wanilia Bourbon* (min. 1,5%).
*elementy pochodzące z upraw naturalnych
Kraj pochodzenia: Czechy
Sposób zastosowania:Dodawać do deserów i ciast według upodobania.
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
artykuł odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Wartość odżywcza w 100g artykułu:
Informacje oraz specyfikacja:
Kategoria
Producent
Wielkość opakowania
Cena
Opinia użytkowników
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje