Czekolada Dolfin z biszkoptami Sablé i solą morską 70g, Z705E-22875 (Dolfin The Art Of Blending)
Ciastka, herbatniki, biszkopty Dolfin The Art Of Blending 70 g / biszkoptyBrak produktu
Opis produktu Dolfin The Art Of Blending
Proste, szczere i pełne niewymuszonej radości połączenie klasycznych francuskich biszkoptów z ciemną czekoladą. Do tego lekkie, zawadiackie muśnięcie soli morskiej, powstałej w procesie naturalnej ewaporacji. Deser niepozorny, a jednak nietuzinkowy.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to głównie bardzo długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technika.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych elementów z znakomitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, najróżniejsze orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, eksponując równocześnie wszystkie jej zalety.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia również na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!
Informacje oraz specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Wielkość opakowania
Cena
Opinia użytkowników
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje