Czekolada dolfin z gruszką i prażonymi migdałami 70g (Dolfin The Art Of Blending)
Czekolady i bombonierki Dolfin The Art Of BlendingOpis produktu Dolfin The Art Of Blending
elegancka czekolada deserowa, która zniewala ciekawym smakiem. Dodatek gruszki i prażonych migdałów nadzwyczajnie współgra z goryczą kakao. Dzięki gruszce czekolada nabiera lekkości, a prażone migdały nadają jej delikatny, orzechowy aromat. Prawdziwy cukierniczy rarytas.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to najczęściej bardzo długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych elementów z nieprzeciętną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, rozmaite orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, eksponując równocześnie wszystkie jej atuty.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia też na nowoczesność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!
Dane oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje