Cultura mediterra budyń mandarynkowy liofilizowany 2x30g (Mastiha Shop)
Galaretki, kisiele, budynie Mastiha Shop budyńBrak produktu
Opis produktu Mastiha Shop
Budyń mandarynkowy liofilizowany 2x30g
Opis produktu
Gotowy do użycia w kuchni, wolny od konserwantów. Ciesz się niepowtarzalnym aromatem i unikatowym smakiem mandarynki z Chios poprzez cały rok. Produkt liofilizowany, zachowujący smak i wartości odżywcze.
komponenty
elementy to skrobia kukurydziana i proszek z skórki mandarynki (5%), bez składników alergennych. Na 3 porcje Ci trzeba mieszanki kremu kukurydzianego z mandarynką (30g), 440ml mleka lub napoju roślinnego, 2-4 łyżki miodu albo cukru.
Przygotowanie:
Podgrzej mleko, wymieszaj z mieszanką i słodzikiem, gotuj ciągle mieszając do uzyskania aksamitnej tekstury. Podawaj na zimno albo gorąco. Towar bez konserwantów, barwników, glutenu i cukru. Mocne strony Liofilizacji Liofilizacja, znana dodatkowo jako suszenie sublimacyjne, to metoda dehydratacji produktów w warunkach niskiego ciśnienia i temperatury. Dzięki temu procesowi komponenty odżywcze i smak produktu pozostają niezmienione, a okres przydatności do spożycia wydłuża się, ponieważ produkty nie wymagają już przechowywania w lodówce. Liofilizowane produkty są perfekcyjne na wycieczki w góry, na morze, na łodzi czy w domku letniskowym – starczy dodać ilość wody, która została usunięta. Produkty te są proste i szybkie w przygotowaniu i pozwalają na cieszenie się sezonowymi produktami poprzez cały rok, ograniczając jednocześnie pojemność, wagę i marnotrawstwo materiałowe produktów nawet o 80%.
artykuł jest bezglutenowy, bezcukrowy, stanowi źródło błonnika pokarmowego, nie zawiera dodatku soli, jest wegański i grecki.
Producent: Mastiha Shop
Opis produktu
Gotowy do użycia w kuchni, wolny od konserwantów. Ciesz się niepowtarzalnym aromatem i unikatowym smakiem mandarynki z Chios poprzez cały rok. Produkt liofilizowany, zachowujący smak i wartości odżywcze.
komponenty
elementy to skrobia kukurydziana i proszek z skórki mandarynki (5%), bez składników alergennych. Na 3 porcje Ci trzeba mieszanki kremu kukurydzianego z mandarynką (30g), 440ml mleka lub napoju roślinnego, 2-4 łyżki miodu albo cukru.
Przygotowanie:
Podgrzej mleko, wymieszaj z mieszanką i słodzikiem, gotuj ciągle mieszając do uzyskania aksamitnej tekstury. Podawaj na zimno albo gorąco. Towar bez konserwantów, barwników, glutenu i cukru. Mocne strony Liofilizacji Liofilizacja, znana dodatkowo jako suszenie sublimacyjne, to metoda dehydratacji produktów w warunkach niskiego ciśnienia i temperatury. Dzięki temu procesowi komponenty odżywcze i smak produktu pozostają niezmienione, a okres przydatności do spożycia wydłuża się, ponieważ produkty nie wymagają już przechowywania w lodówce. Liofilizowane produkty są perfekcyjne na wycieczki w góry, na morze, na łodzi czy w domku letniskowym – starczy dodać ilość wody, która została usunięta. Produkty te są proste i szybkie w przygotowaniu i pozwalają na cieszenie się sezonowymi produktami poprzez cały rok, ograniczając jednocześnie pojemność, wagę i marnotrawstwo materiałowe produktów nawet o 80%.
artykuł jest bezglutenowy, bezcukrowy, stanowi źródło błonnika pokarmowego, nie zawiera dodatku soli, jest wegański i grecki.
Producent: Mastiha Shop
Informacje i specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Budyń
Cena
-
Opinia użytkowników
-
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje