Makaron z MANIOKU "ZONG" 500 g 1 szt., MZO - 1
Makaron z MANIOKU "ZONG" 500 g 1 szt., MZO - Zdjęcia produktu

Makaron z MANIOKU "ZONG" 500 g 1 szt., MZO

makaron
Ocena: suma recenzji i opinii:

Dostepność na dzień 30.04.2024: w magazynie

Opis produktu

komponenty: mąka z manioku, woda.

Makaron zong z maki ararutowej to produkt w pełni naturalny, stanowi cenne źródło łatwo przyswajalnych węglowodanów. Makaron z 100% naturalnej mąki z manioku, bez glutenu, wolny od cholesterolu i tłuszczu.

Makaron z manioku tworzony jest z mąki maniokowej. Niejednokrotnie smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu wyraźnie rozszerza swoją pojemność, stając się lekkim i kruchym. Użytkowany jest jako dodatek do zup, mięsa i wszelakich sałatek przede wszystkim w połączeniu z sosem sojowym.

Sposób przygotowania: makaron włożyć do gorącej wody (temperatura 50-60 stopni) na 10-15 minut do zmiękczenia. Potem docedzić i pozostawić do całkowitego ocieknięcia wody. Makaeon smażyć z mięsem, warzywami albo dodac do zupy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje podstawowe oraz specyfikacja:

Rodzaj

Makaron

Cena

-

Opinia użytkowników

-

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:

  • Porównywarka najlepszych sklepów
  • Ranking ofert według cen
  • Zdjęcia, opinie i recenzje