Makaron z MANIOKU "ZONG" 500 g 1 szt., MZO
makaronOpis produktu
Makaron zong z maki ararutowej to produkt w pełni naturalny, stanowi cenne źródło łatwo przyswajalnych węglowodanów. Makaron z 100% naturalnej mąki z manioku, bez glutenu, wolny od cholesterolu i tłuszczu.
Makaron z manioku tworzony jest z mąki maniokowej. Niejednokrotnie smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu wyraźnie rozszerza swoją pojemność, stając się lekkim i kruchym. Użytkowany jest jako dodatek do zup, mięsa i wszelakich sałatek przede wszystkim w połączeniu z sosem sojowym.
Sposób przygotowania: makaron włożyć do gorącej wody (temperatura 50-60 stopni) na 10-15 minut do zmiękczenia. Potem docedzić i pozostawić do całkowitego ocieknięcia wody. Makaeon smażyć z mięsem, warzywami albo dodac do zupy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje podstawowe oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje