Opis produktu BadaPak
Mąka pszenna typ 500
komponenty: pszenica 100%.
Mąka pszenna rodzaj 500 zwana jest także mąką tortową i wykorzystywana jest typowo przy wypiekach ciast i tortów. Mąka pszenna typ 500 ma śnieżnobiały kolor. To jedna z najpopularniejszych mąk.
Można ją wykorzystać do: ciast o bardziej zwartej strukturze - w szczególności kruchych, półkruchych i parzonych (ale również francuskich i półfrancuskich), naleśników i omletów, wyrobu makaronów i różnych klusek, pierogów, kopytek i knedli oraz zagęszczania zup czy sosów.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane także sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.
Dane i specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Wielkość opakowania
Cena
Opinia użytkowników
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje