Opis produktu BadaPak
Mąka pszenna typ 500
składniki: pszenica 100%.
Mąka pszenna rodzaj 500 zwana jest także mąką tortową i wykorzystywana jest z reguły przy wypiekach ciast i tortów. Mąka pszenna wariant 500 ma śnieżnobiały kolor. To jedna z najpopularniejszych mąk.
Można ją wykorzystać do: ciast o bardziej zwartej strukturze - w szczególności kruchych, półkruchych i parzonych (ale również francuskich i półfrancuskich), naleśników i omletów, wyrobu makaronów i rozmaitych klusek, pierogów, kopytek i knedli i zagęszczania zup czy sosów.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane jeszcze sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak dodatkowo mogą być danymi literaturowymi.
Informacje podstawowe i specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Wielkość opakowania
Cena
Opinia użytkowników
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje