Mus czekoladowy w proszku patisserie 110g marki Lindt - 1
Lindt Mus czekoladowy w proszku patisserie 110g - Zdjęcia produktu

Mus czekoladowy w proszku patisserie 110g (Lindt)

Pozostałe delikatesy Lindt
Ocena: suma recenzji i opinii:

Dostepność na dzień 20.05.2024: w magazynie

Opis produktu Lindt

Mus czekoladowy producenta Lindt, do przygotowania na zimno. Powstaje z deserowej czekolady renomowanego szwajcarskiego producenta. Opakowanie gromadzi komponenty wystarczające do przygotowania 4 porcji musu. Proszek czekoladowy należy rozpuścić w szklance zimnego odtłuszczonego mleka, ubijając blenderem lub trzepaczką dla uzyskania jednolitej konsystencji, następnie rozlać do czterech pucharków i schładzać przez godzinę w lodówce. Gotowy deser należy spożyć w ciągu 24 godzin.

komponenty: czekolada w proszku 38% (cukier, kakao w proszku - masa kakaowa minimum 33%), cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, olej kokosowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym), białka mleka, kawa rozpuszczalna, aromaty, sól.

Informacje i specyfikacja:

Producent

Cena

-

Opinia użytkowników

-

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:

  • Porównywarka najlepszych sklepów
  • Ranking ofert według cen
  • Zdjęcia, opinie i recenzje