Opis produktu Boliwia
BIO Quinoa BadaPak perfekcyjną puszystą konsystencję. Jej smak jest delikatny z nutą orzechowego aromatu. W kuchni polecana jest jako dodatek do dan głównych, składnik zup, gulaszy i sałatek. Przed ugotowaniem ziarna należy przepłukać precyzyjnie wodą.
Quinoa, czyli komosa ryżowa to jednoroczna roślina uprawiana już 4 tysięcy lat. Głównie dorasta do wysokości 1-2 m. Jej owocem jest malutki orzeszek, zwany ziarnem. Nazwa quinoa wywodzi się z języka Indian Keczua mieszkających w Andach w Ameryce Południowej, która jest ojczyzną tej rośliny.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.
Dane oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje