Opis produktu BadaPak
Sterylizowana masa makowa z bakaliami asygnowana jest do prędkiego przyrządzania wszystkich wyrobów domowych takich jak: makowce, torty, strucle, łazanki. Wyrób nadaje się do bezpośredniego spożycia.
składniki: woda, syrop glukozowo-fruktuzowy, mak 21%, bakalie 8% (rodzynki, kandyzowane skórki pomarańczowe, cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, błonnik bambusowy, aromat, cynamon, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja konseruwjąca dwutlenek siarki. towar może zawierać nasiona sezamu.
nieduża ilość płynu na powierzchni jest objawem naturalnym.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 72 godzin.
Dane i specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje