Opis produktu BadaPak
Agrest w czekoladzie
komponenty: agrest kandyzowany 62% (agrest 37%), czekolada 25%, cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowo-fruktozowy, mąka ryżowa, syrop glukozowy, emulgator: lecytyna z soi, E476, substancja konserwująca sorbinian potasu, kwas cytrynowy, stabilizatory: dekstryny tapioki, maltodekstryna, substancja przeciwzbrylająca izomalt E953, aromat.
Może zawierać mleko, orzechy. Oprócz tłuszczu kakaowego gromadzi tłuszcze roślinne.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane ponadto sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak też mogą być danymi literaturowymi.
Dane oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje