Cukier kokosowy palmowy 1 kg, CUKK
Opis produktu
Cukier kokosowy - uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych.
Może być szeroko używany w przemyśle spożywczym, do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy. Jego specyficzny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym poprzez wielu jego entuzjastów. Cukier kokosowy posiada niższy indeks glikemiczny niżeli inne rodzaje cukru, a obok oryginalnego smaku, posiada także dużo cennych składników.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane jeszcze sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak też mogą być danymi literaturowymi.
Dane podstawowe oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje