Pasta migdałowa (dawniej masło migdałowe) 300g "Targroch" 1 szt
pastaOpis produktu
Masło migdałowe można stosować podobnie jak masło orzechowe do smarowania pieczywa, tostów czy wafli a także do jogurtów, owsianki, naleśników, omletów czy np. Makaronu podawanego z kurczakiem. Spełni oczekiwania także rewelacyjnie jako składnik dressingów do sałatek, a także sosów. Na jego bazie można na dodatek przygotowywać świetne w smaku desery i ciasteczka.
komponenty: migdały prażone 100%. Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru.
Olej z migdałów występujący na powierzchni masła migdałowego jest zjawiskiem naturalnym.
* Zawartość soli wynika wyłącznie z występowaniu naturalnie występującego sodu. artykuł jest alergenem.
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
Dane podstawowe oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje