Migdały w karmelu z cukru trzcinowego 0.2 kg marki Badapak - 1
BadaPak Migdały w karmelu z cukru trzcinowego 0.2 kg - Zdjęcia produktu

Migdały w karmelu z cukru trzcinowego 0.2 kg (BadaPak)

Bakalie, orzechy, wiórki BadaPak migdały
Ocena: suma recenzji i opinii:

Dostepność na dzień 10.05.2024: w magazynie

Opis produktu BadaPak

komponenty: migdały prażone, cukier trzcinowy, syrop glukozowy; może zawierać małe ilości innych orzechów i bakalii.

* surowiec z USA/przetworzono w Polsce

Migdały BadaPak wzbogacone delikatnym karmelem smakują wspaniale. Zawierają naturalny przeciwutleniacz jakim jest witamina E. Odnajdziemy w nich także witaminy z grupy B. Ze komponentów mineralnych docenić je trzeba za dużą zawartość potasu, fosforu i magnezu. W mniejszych ilościach odszukamy w nich także żelazo, sód i cynk. Migdały są dość kaloryczną przekąską. Dzieje się tak gdyż zawierają dużo tłuszczy.

Migdały w karmelu BadaPak sprawdzą się jako przekąska oraz słodki dodatek do musli lub deserów.

Migdały to owoce pestkowe pochodzące z Azji. Obecnie rosną jeszcze w Ameryce, Europie, a także Afryce Północnej. Drzewo migdałowe można rozpoznać po typowym dekoracyjnym wyglądzie. Kwiaty przyciągają wzrok swym delikatnym różowym kolorem.

Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane jeszcze sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).

fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.

producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.

przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.

Informacje podstawowe oraz specyfikacja:

Producent

Rodzaj

Migdały

Cena

-

Opinia użytkowników

-

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:

  • Porównywarka najlepszych sklepów
  • Ranking ofert według cen
  • Zdjęcia, opinie i recenzje