Orzechy ziemne w karmelu krojone (np. do musli) 1 kg (BadaPak)
Bakalie, orzechy, wiórki BadaPak orzechyOpis produktu BadaPak
elementy: orzechy ziemne 80%, cukier, miód, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca, stabilizator wosk pszczeli.
Może zawierać niepokaźne ilości innych orzechów.
*ascetyczniec z Argentyny/przetworzono w Polsce.
Orzechy ziemne w karmelu BadaPak zaliczane są do grona wartościowych przekąsek. Mimo, że są kaloryczne nie ma obaw podczas ich jedzenia. Zawierają dużo błonnika. Orzechy ziemne BadaPak to ogromne i wartościowe źródło białka. Zawierają go więcej niżeli wszystkie inne orzechy. W ich składzie wynajdziemy ponadto niacynę oraz magnez.
Orzechy ziemne w karmelu BadaPak to połączenie kremowego, delikatnego smaku orzecha z chrupiącą, karmelową polewą. Są bardzo smaczną przekąską samą w sobie. Można je także dodawać do musli i jogurtów. Wzbogacą swoim smakiem desery i lody, a także mogą posłużyć jako pyszna dekoracja.
Orzechy ziemne należą do gatunku roślin z rodzin bobowatych. Ich nazwa nawiązuje do miejsca, w którym dojrzewają. W przeciwieństwie do pozostałych orzechów, te znajdziemy pod ziemią a nie na drzewach lub krzewach. Arachidy pochodzą z Ameryki Południowej. Obecnie czołowymi producentami są Indie, Chiny, Nigeria i USA. W Europie uprawiane są głownie we Włoszech i Francji.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane jeszcze sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak jeszcze mogą być danymi literaturowymi.
Dane oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje