Opis produktu BadaPak
Fasola Jaś Tyczny BadaPak znamionuje się smacznymi, sporymi, białymi nasionami. Przy jej pomocy można przygotować niemało nieprzeciętnych potraw pomiędzy innymi fasolkę po bretońsku, sałatki, kotlety czy pasty z fasoli, zapiekanki oraz pasztety.
Fasolę Jaś BadaPak należy przed ugotowaniem moczyć w wodzie około 12 godzin. W tym czasie nasiona powiększają swoją objętość, dzięki czemu gotują się szybciej i nie pękają.
Fasola biała to tradycyjna odmiana fasoli uprawianej niemalże na całym świecie. Akcentuje się niemało jej odmian, różniących się wymiarem i smakiem. Najistotniej znana w Polsce odmiana białej fasoli to Jaś.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane dodatkowo sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.
Dane oraz specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje